tavasz

2013.03.07. 22:39

Ma futás is volt meg edzés is, mint kedden. :) Reggel kimentem a Ligetbe, este pedig kezdődött az edzőtábor Siófokon, ahol olyan jó a levegő, hogy legszívesebben be se mennék a házba, kint maradnék egész nap.

Km 5.12

Pace 6:33

Cron 33:35

Cal 397

Az esti edzésen nem fáradtam el igazán, kevesen voltunk felnőttek, viszont rengeteg kis fehér szörnyeteg kiabált és futkosott a teremben. :) Minden tiszteletem azoké, akik gyerekeknek tanítanak karatét. Durva dolog, az egyszer biztos. Mondjuk nagyon aranyosak, tényleg jó őket nézni, na de tanítani, azt nem csinálnám.

A vacsi egy komoly fehérjebomba lett: garnélarákocskák! :) Megpirítottam őket fokhagymával egy kis -ez fura lesz- libazsíron, mert ugye vajat még nem ehetek. Ettem mellé nagyon finom házi krumplikrokettet. Olyan kis rózsaszínek, olyan ártatlannak tűnnek a rákocskák, ahogy fagyasztás után felengedve fekszenek körben... aztán kiderül, hogy nem is olyan könnyű ez a kaja, mint amilyennek kinéz, durván laktat, és szinte érzi az ember, ahogy a kis lények izommá alakulnak.

Holnap reggel megyek edzésre, talán futok is egyet, de aztán irány a hétvégi konferencia, egy helyben ülés, figyelés. Remélem lesz majd egy kis időm mozogni.

A bejegyzés trackback címe:

https://annaatalakul.blog.hu/api/trackback/id/tr635122264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása