Mégegyszer

2013.11.19. 23:44

https://www.youtube.com/watch?v=IeqQPDYM44E

29 nap van hátra az elutazásig, szóval jönnek a félelmek, kétségek, de nem baj. Rengeteg még az intéznivaló, szinte az összes estém foglalt, és sokszor hangzik el, hogy "még egyszer", kell még egy sörözés, egy kávézás, palacsintasütés, meg biztos lesznek fájdalmasabb mégegyszerek is...

A múlt heti sokféle fájdalom egy részét ma H.K.(49), a világ legjobb masszőre részben helyrerakta. A csípőm pl folyton beakadt, és ki kellett roppantani, hogy megint jól mozogjon. Most már teljesen jól mozog, és magától kiroppan járás közben. :) A könyökömmel sajnos nem tud mit kezdeni, az még mindig fáj és nem működik 100%-ig, de a röntgen szerint semmi komoly baja nincs. A seikenemmel (ököl ütőfelülete) van még bajom, arra nagyon nehéz vigyázni, hogy ne üssem meg újra, hagyjam gyógyulni. Mások fejére egy ideje többnyire csak tenyérrel ütök, nehogy már az orrukkal vagy az állukkal bántsák a kezemet!

F. Sensei hétvégi tábora nagyon jó volt, rengeteg jó harci gyakorlatot csináltunk. A végén volt egy rövid gyertyás-zenés kata edzés, ami olyan szuper volt, hogy majdnem elsírtam magam közben. Szeretek katázni. S. edzéseinek harci gyakorlatainál nagyon figyelek, hogy jól csináljam, a jelek szerint többekben sikerült félelmet is keltenem ezzel (nem akarnak már velem párba állni), nagyon akarok gyakorolni, tanulni, sőt szóban is kapok néha nagyon jó tanácsokat, amiket edzésen remekül tudok alkalmazni.

Szombaton voltunk Trófeában, ahol férfi karatésokat megszégyenítő mennyiséget sikerült ennem, amire büszke vagyok, de örülök neki, hogy nem én voltam az egyetlen lány, aki ilyen sokat bír. :) Persze nagyrészt fehérje volt a terítéken, abból több fér, mint CH-ból.

IMG_2003[1].JPG

Az elmúlt napok másik nagy kajálása a Gringos Amigos megnyitóján volt. Ez itt a reklám helye! A kaja elképesztően jó, ár-érték arányban valóban hihetetlen, hogy ennyiért ilyen magas minőséget tudnak kihozni, a poharadat akárhányszor újratöltheted limonádéval vagy fahéjas rizstejjel, amikből cukormentes verzió is van. Szűrt vizet használnak, minden alapanyag friss (nincs fagyasztott alapanyag), az alkalmazottak imádják, amit csinálnak, az atmoszféra nagyon kellemes.

A hivatalos Nu Body mérésen elkeseredtem egy kicsit, mert 71,6 kg-t mutatott a mérleg. Abban viszont biztos vagyok, hogy a testzsír%-ot rosszul mérte, mert 44% jött ki, ami irreális. A testsúly növekedése lehet az izmok épülése miatt is, pl. a karom szépen formálódik. Dilemmázok, hogy húzzak-e most bele a komoly testformálásba, hogy meglegyen a kitűzött 64 kilós álomcél, vagy annyit fogok edzeni nemsokára, hogy a mérleg hamarosan úgyis ötössel kezdődő számot fog mutatni...

A futást a sok reggeli elfoglaltság miatt mostanában hanyagoltam, na meg azért is, mert fizikailag teljesen összetörtnek éreztem magam vasárnapra. Ja és vennem kell egy új futócipőt, és ott, ahol elvileg profi tanácsadást kaptam volna, már nem foglalkoznak ilyesmivel, szóval magamra vagyok utalva, és holnap reggel nincs kifogás, irány a Liget!

A bejegyzés trackback címe:

https://annaatalakul.blog.hu/api/trackback/id/tr555644807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása