csak kérdéseket

2014.12.20. 16:53

https://www.youtube.com/watch?v=LHwxCHoUczg

Ezt most nem posztolom ki a facebookra. Elmúlt a világvége-hangulatom, amikor ezt a bekezdést írtam, világvége-hangulatban meg nem volt kedvem posztolni.Mindenesetre van min dolgozni a mindennapokban.

Ha rossz ember lennél, akarnál tudni róla? Csak a példa kedvéért, mondjuk önző vagy, magadon kívül senki más nem érdekel, és ezt mindenki tudja rólad, csak te nem. Vagy figyelmetlen vagy és nemtörődöm. Szembe akarsz ezzel nézni? Vagy mondjuk híján vagy minden felelősségérzetnek, vagy nem vagy őszinte másokkal. Vagy bajok vannak az értékrendeddel. Bele akarsz nézni ebbe a tükörbe? Csak úgy mondom, nem könnyű. Közhely, hogy még a legelvetemültebb gyilkos bűnözők is jó embernek tartják magukat.A zokogó Al Capone: "nehéz gyerekkorom volt...." Rengeteg jó kérdést lehet feltenni, elviselni a válaszokat, és változtatni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://annaatalakul.blog.hu/api/trackback/id/tr776933269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása