I love rock and roll

2013.07.17. 20:26

https://www.youtube.com/watch?v=M3T_xeoGES8

Sok zenét választhattam volna, ez most a legutóbbi. :)

Ineznek nagyon sokáig tartana, hogy minden sérülést kielemezzen most rajtam. A combfolt és a bokafájás most már elbújhat, mert épp mindenem fáj. Csajos hétvégét tartottunk otthon, a családi birtokon. N.-val birkóztunk egy kicsit, minek következtében mindenhol lila vagyok, vagy sebes. Mint egy teljes testes mikrodermabrázió. Már másfél éve jár brazil jitsura. Múltkor kérdeztem tőle, mitől ilyen izmos a karja. Hát most megtudtam. Sajnos nem csak erős, hanem ügyes is. Minden, ami kicsit is kiáll, az fáj, mert ráejtett vagy ráestem: fejem búbja, vállak, könyökök, csípő, térd, sőt az állkapcsom mindkét oldalon. N. (aki egyébként lány) ezek után hívott, hogy menjek el párszor hozzájuk edzeni, de az izmos karnak ezt az árát nem fogom megfizetni. Érzem, hogy tényleg "zabálja a zsírt" a birkózás, meg nagyon jó kis izomlázam is lett, de az ízületeim is rendesen megfájdultak. Főleg a vállam és a nyakam, így nagyon nehezemre esik fel- meg levenni egy-egy felsőt. Ja és a torokfájás. Pontosabban rekedtség, amiről elsősorban persze Joan Jett és a hideg sör tehet, de biztos vagyok benne, hogy vannak egyéb, spirituális/lelki okai is. Mindenesetre így remekül, élethűen tudom énekelni, hogy I'm on a highway to hell.

https://www.youtube.com/watch?v=8B0PJkS0iyk

Ezen kívül sikerült belerúgni valami kiálló vasba, és a jobb kislábujjam alul-felül sebes. A cica pedig gyönyörűen végigkarmolta az alkaromat. Hiába, rendszeresen vágni kell a körmét. Azóta persze, eső után köpönyeg, megvolt a macskapedikűr. (Most már, ebből kiindulva, milyen lehet a halpedikűr?)

Mivel a jövő héten elmegyek edzőtáborba és szeretném, hogy ha már megyek, bírjam is fizikailag, pihenek egy kicsit, mert szeretném, hogy mindenem begyógyuljon. A futást így már egy jó hete hanyagolom, bár az előző hétvégén még futottam sokat. Megvolt a méredzkedés is (köszi R-nek a helyesírás ellenőrzéséért), 73,9 kg voltam ruhában. 11 kiló mínusz január óta. Az elmúlt hónapban már csak 1 kilót fogytam. A többi adatom (zsír%, izom-, csonttömeg) pillanatnyilag nincs meg, mivel abba a naptárba írtam fel ezeket, amik abban a táskámban voltak, aminek a hétvégén lába kélt. A pénz és a telefon nincs meg, de az iratokat visszakapom, a naptárat is, akkor majd leírom a pontos számokat. Arra emlékszem, hogy januárban olyan 55% körüli volt a testzsír, ami ugye elég sok, de most sem sokkal kevesebb mint 50%, és ez az adat egy kicsit azért aggaszt. 

De beszéljenek a képek is:

kisjanuár.jpgkisjúlius.jpgkisjanuár2.jpgkisjúlius2.jpgkisjanuár3.jpgkisjúlius3.jpg

Egyik-másik mintha nem is ugyanarról az emberről készült volna, nem? :) De azért van még min dolgozni, és abszolút kell az a mínusz kilenc kiló.

Azért a barnaság is sokat számít. Imádok lebarnulva lenni.

https://www.youtube.com/watch?v=W313ktCC-2A

Folytatódik a nyár, és ezzel együtt a gyümölcs- és sörszezon. Ez nagyon nehézzé teszi a napi ötszöri, meghatározott mennyiségű CH bevitelét. Otthon elkezdett érni a sárgabarack. Apropó, a csajos hétvégén a hagyományos reggeli rántott hús mellé frissen a kertből szedett paradicsomot, paprikát és petrezselymet (igen, friss petrezselymet, nagyon jó!) ettünk, amiket a kerti kútnál mostunk meg, hogy lakóingatlant belülről még véletlenül se lássanak, így igazán frissnek számítsanak. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://annaatalakul.blog.hu/api/trackback/id/tr625411782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása