nem a május

2014.05.15. 00:01

https://www.youtube.com/watch?v=UbZ1AL_t9Gw

Hogy mi az, ami nem jó?

Vannak dolgok, amik nem az elmúlt években megszokott rendben mennek. Nincs konyhám, a vécét rajtam kívül még vagy százan használják, nincs mosógépem, egyedül alszom.

Teljesen elhanyagolható dolgok ahhoz a tapasztaláshoz, tudáshoz és változáshoz képest, amit itt kapok. Szörnyen sablonosan hangzik. Pedig így igaz.

Az elmúlt tíz napban nem aludtam egyedül.

Pontosabban sosem alszom egyedül, de aki valaha utánanézett, mi minden van a lakásában meg a lepedőjén, az egyetért velem... Pl ma is találtam egy 7 centis dzsukot a szobámban. A K300-tól (ami egy minden izraeli háztartásban megtalálható rovarirtó spray) elvesztette a mozgékonyságát, és most egy fekete zsákban pihen.

Viszont nem tudom, pontosan hol és hogyan pihen valaki más, aki tíz napig a vendégem volt.

IMG_2609.JPG

A neve Muszasi. Egy cica, akit az anyukája nem akart többé gondozni, és a főnök lánya jelent meg vele egy kilyuggatott kartondobozzal, hogy "Anna! This is a secret!", és itt lakott a zuhanyzómban, és vigyáztam rá, és az utolsó pár napban velem aludt úgy, hogy a kis fejét a nyakamon pihentette, és közvetlenül a fülembe dorombolt, és hihetetlenül hálás volt a szeretetért.

IMG_6887.JPGIMG_6885.JPGIMG_6886.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

Megfürdettük, etettük, itattuk, simogattuk, törődtünk vele, stb.

De beteg volt a bal szeme, az állatorvos megpróbált mindent, de a mai műtét után Muszasi nem ébredt fel többé.

Szóval most jobban egyedül vagyok itt, mint bármikor korábban.

Mondhatnék emelkedett dolgokat arról, hogy mennyivel jobb dolog lehet szeretettel teli környezetben tölteni az utolsó napokat, mint az utcán, vagy hogy milyen dolgokat taníthat meg az embernek egy ilyen kis jószág, aki nem nyom többet, mint egy tábla csoki, de nem akarok.

Nagyon-nagyon örültem a társaságának. És nagyon rossz, hogy nincs már itt.

És nagyon rossz, ha nem tudod megölelni, akit szeretnél megölelni, és nem csak azért, mert van köztetek pár ezer kilométer. A távolság nem mindig a legnagyobb akadály.

Megyek aludni, a délután és este mérlege két tábla csoki, pár deci vodka, 5 edzés, plusz jó pár kata egyedül, és elalvás egyedül. Layla tov!

A bejegyzés trackback címe:

https://annaatalakul.blog.hu/api/trackback/id/tr76168287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása