még egy rakétát

2014.07.25. 16:21

https://www.youtube.com/watch?v=Yy1Q8cSfryU

Hogy héberesen mondjuk: űrajós vagyok... Nagyon vicces néma H-kkal beszélni. :)

Szóval az van, hogy ülsz a buszon, olvasod a régen vágyott hvg-t, már éppen belemélyednél a kedvenc Szellem rovatba, amikor megszólal a sziréna, jó tempósan leszállsz a többiekkel együtt, bemész a legközelebbi lépcsőházba, vagy jobb híján csak valami fedezékbe húzódsz, megvárod, amíg hallod a robbanásokat, aztán visszaszáll mindenki és megyünk tovább, mintha mi sem történt volna. 

Ha ki akarod próbálni, milyen, töltsd le a tzeva adom alkalmazást az okostelefonodra (így fogod megtalálni: צבע אדום), válassz ki egy várost (Petach Tikva uncsi, itt csak napi 1-2 riasztás van), mondjuk Ashkelont (אשקלון), és amikor jön a csipogás a telefonodra, hogy rakéta jön a városodra, akkor 15 másodpercen belül menj be a legközelebbi pincébe. Ha nincs pince, állj meg a lépcsőházban az épület közepe táján, tehát 6 emeletes ház esetén mondjuk a harmadikon. Kérj meg valakit, hogy amikor ezt csinálod, mondjuk csapjon be egy ajtót, hogy a bummok se maradjanak ki. Néha messziről, gyengédebben csapkodja, de legalább 2-3 alkalommal 1 percen belül, néha viszont egy nagyon közelit jó erősen, hogy a ház is beleremegjen, 4-5ször szintén egy percen belül. Minden ilyen alkalommal kapj a mobilod után, és kérdezd meg a szeretteidtől, hogy jól vannak-e. Ezután várj 10 percet, majd menj tovább, mintha mi sem történt volna. 

Ha nem nézed a tévét meg a facebookot, akkor tényleg ilyesmi innen "messziről". Ha nézed, akkor szörnyű. Online megy az egész, lehet követni mindent élőben. Persze a csúsztatások meg a hazugságok ugyanúgy megvannak, mint régen, amikor még meg kellett várni a reggeli újságot. Érdekes, hogy a real time információszerzés korában ugye túl sok infó zúdul az emberekre egyszerre, ugyanúgy szelektíven kapja mindenki az inputot, és ugyanúgy érzelmi alapon húz ide vagy oda.

Az sem jó, amikor leesik egy rakéta, és azt hiszed, baj van, de kiderül, hogy lakott területen kívülre esett. Thx, Vaskupola!

füst.jpg

Szóval mennek tovább az edzések a nyári menetrend szerint, a festék gyorsabban kopik az ember bőréről, egyes kirívó esetekben még a Hammeriteot is le lehet izzadni másfél óra alatt, de az már nagyon durva. Én élvezem a meleget, imádom, bár sokan panaszkodnak miatta. Összevont edzések vannak főleg, a kicsiktől a legnagyobbakig mindenki jöhet. Mármint aki nem vonult be.

Békés étvégét mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://annaatalakul.blog.hu/api/trackback/id/tr306534481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása