Doors

2014.09.20. 17:07

https://www.youtube.com/watch?v=x9S-v32GTNA

Körbetézáztam a mezúzát, mert nem szabad levenni, mert akkor fel kellene imádkozni az ajtófélfára.

IMG_0544.JPG

IMG_0543.JPG

Végre szép fehérek az ajtók! Az elmúlt évezredben voltak utoljára lefestve, jó projekt volt megcsinálni őket. Bár mázolásban van még mit fejlődnöm. A zománcfesték egyszerűen kiborító, nem tudok rá jobb szót. Folyik mindenfelé, de ha nem teszek rá eleget, akkor nem fed.

A hátsó rész most mindenesetre nagyon szép, és erre büszke vagyok.

IMG_0545.JPG

Arra is rájöttem, hogy a nitrohigító sokkal jobb, mint a körömlakklemosó. Ezentúl nem költök egy csomó pénzt kis rózsaszín flakonokra, megveszek egy nagy dobozzal, sokkal egyszerűbben és szebben lehozza a lakkot. :)

A szobámat is sikerült rendbe tenni, kifestettem, az ágyat is sikerült összerakni (bár nem egyedül, és megintcsak millió köszönet illeti a L. klánt), és úgy gondolom, az enyém a valaha volt legszebb dechiszoba a világon. :)

IMG_0548.JPG

Közben eljött az ősz, tényleg érezhetően hűvösebb van. Nappal még mindig van 30 fok, de éjszakára lehűl huszonegy-kettőre is akár, frissebb a levegő. A múlt hétvégén kifejezetten fáztam, amikor kijöttem a tengerből! A piacon megjelentek a citrusok meg a hurma. Bár nálam a hűtőben még mangó, sárgadinnye, licsi van, na meg gránátalma. Leestek a fáról az első narancsok, ez is biztos jele az ősznek.

A "véletlenek" szerencsés összejátszásának köszönhetően megint van konzulensem a phd-n! (Nem mintha nagyon aktív lettem volna mostanában az egyetemi tanulmányaimban.) Nagyon örülök neki, minden jel szerint nagyon jó tanárt kaptam. Van wikipedia-oldala is! ;)

És a magyarországi karate tanárom is itt van éppen Izraelben! Majdnem két hétig marad, addig együtt edzünk, sőt tartott is edzést. Jó volt újra résztvenni az edzésén, már 9 hónapja nem volt erre lehetőségem, mintha csak tegnap lett volna. :) Csak edzésen találkozunk, nem a dojoban lakik.

És vívom a kis harcaimat, például nincs is annál jobb, mint amikor még reggel kilenc sincs, de már bebizonyosodott, hogy teljesen hülye vagy, tízre pedig igazán a béka segge alatt tudod érezni magad.

Vannak "véletlenül" az életembe kerülő emberek, akikkel ki lehet vesézni a férfi-női témákat, a szív-ész kérdéseket, az adni-kapni kettősségét.

Annyi mindent kell még tanulnom.

A bejegyzés trackback címe:

https://annaatalakul.blog.hu/api/trackback/id/tr486696813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása